Hrnce na vaření
Filtrovat
KASTROL, nerezová ocel, 20/9,5 cm
HRNEC NA POLÉVKU, nerezová ocel, 28/20,5 cm
HRNEC NA MASO, nerezová ocel, 24/13,5 cm
HRNEC NA POLÉVKU, nerezová ocel, 28/20 cm
HRNEC, nerezová ocel, 14/8 cm
KASTROL, nerezová ocel, 16/7,5 cm
HRNEC NA MASO, nerezová ocel, 20/11,5 cm
HRNEC, nerezová ocel, 16 cm
KASTROL, nerezová ocel, 16 cm
HRNEC, nerezová ocel, 20 cm
HRNEC, nerezová ocel, 24 cm
HRNEC, nerezová ocel, 20 cm
HRNEC, nerezová ocel, 16/9,5 cm
HRNEC, hliník, 20 cm
KASTROL, hliník, 28 cm
HRNEC, hliník, 24 cm
HRNEC NA DUŠENÍ, 22,5 cm cm
HRNEC, 28 cm
HRNEC NA PEČENÍ porcelán keramika
HRNEC, nerezová ocel, 24 cm
KASTROL, hliník, 24 cm
HRNEC, 24 cm
KASTROL, 20 cm
KASTROL, 24 cm
KASTROL, 18 cm
KASTROL, 20 cm
HRNEC, 27 cm
HRNEC, 20 cm
HRNEC, 13/10 cm
HRNEC, 24 cm
HRNEC, 16 cm
HRNEC, 20 cm
HRNEC NA DUŠENÍ, 22,5 cm cm
HRNEC, 28 cm
HRNEC NA MASO, 20 cm
HRNEC NA DUŠENÍ, 22,5 cm cm
HRNEC, 20 cm
HRNEC, 24 cm
HRNEC NA CHŘEST, 16 cm
Hrnce pro všechny případy
Vaše kuchyň je kompletně vybavená a chybí už jen hrnce? Rádi byste nahradili staré hrnce novými, ale nechcete kupovat celou sadu hrnců? Hledáte nějaký kvalitní univerzální hrnec, se kterým se povedou nejrůznější pokrmy? Malý, střední nebo velký, s poklicí nebo bez pokličky, z ušlechtilé oceli nebo litiny: XXXLutz nabízí hrnce pro různé druhy příprav pokrmů – od těstovin přes maso až po zeleninu. Více o materiálech hrnců a jejich použití se dovíte v naší příručce o nádobí.
Na co byste měli dbát při nákupu hrnců?
Než se rozhodnete pro určitý hrnec, měli byste vzít v úvahu několik aspektů. Zaprvé by měl být vhodný pro váš typ sporáku. Hrnce vhodné pro indukce jsou označené speciálním symbolem. Velikost hrnce by měla odpovídat velikosti plotýnek. Údaje výrobce se vždy vztahují na průměr vnitřního horního okraje hrnce. Dno hrnce je pak většinou až o 2 cm menší. Z důvodu úspory energie by se měly používat malé hrnce na co nejmenší plotýnce. Aby byla spotřeba energie obecně co nejmenší, musí mít hrnce dobré tepelné vlastnosti jako rychlé zahřátí, rovnoměrné rozptýlení tepla a jeho dlouhé uložení. Orientační hodnota: v kvalitním hrnci se začnou 3 litry vody vařit za dobu okolo 12 minut.