Nákup on-line Způsoby dopravy Osobní vyzvednutí/rezervace Způsoby platby Výhody s Hit kartou Výprodejové trháky Aktuální akce
Pánve z ušlechtilé oceli se skleněnou poklicí.

Pánve na smažení: klasika s rukojetí

Jako univerzální pomůcka pro smažení nesmí pánev chybět v žádné kuchyni. Pro prudké osmažení jsou ideální robustní pánve z nerezu bez potažení. Naopak pro všechno ostatní, co se nesmí přichytit – od sázeného vejce po rybu – jsou vhodné potažené pánve. Smaltované modely jsou zase perfektní pro opékané brambory, nemají ale nepřilnavé vlastnosti. Pokud potřebujete suroviny jako například rybu pomalu podusit, jsou ideální pánve na dušení. Servírovací pánve zase udrží pokrm déle teplý a jsou praktické nejen na vaření, ale udělají parádu i při servírování na stůl.

Pánve na smažení

Produktů

Pánve na smažení pro každodenní používání

Maso, vegetariánské pokrmy nebo mořské plody: rychlá a jednoduchá jídla z pánve má v repertoáru každý kuchař. Pánev na smažení je mnohostranný talent v každé kuchyni. Pokud potřebuje nějaký pokrm déle povařit, jsou ideální pánve na dušení s vysokými stěnami. Tento druh pánví lze bez problémů používat i v troubě, stejně jako servírovací pánve. Ty navíc udrží pokrmy dlouho teplé a zaujmou svým vzhledem i při servírování na jídelním stole. Díky vysokým okrajům a úchytům na obou stranách se podobají klasickým hrncům.

Pánve na smažení – rukojeť pro bezpečnou manipulaci

Vařit se smažicí pánví znamená vařit v pohybu. Aby promíchávání a nadhazování vždy dobře dopadlo, je důležitá bezpečná a dobře do ruky padnoucí rukojeť. Ta je většinou vyrobená z umělé hmoty nebo ušlechtilé oceli, přičemž oba materiály mají své výhody. Úchyty z umělé hmoty nejsou tak horké jako ty z ušlechtilé oceli, ale na rozdíl od těch z nerezu nejsou žáruvzdorné a nesnesou vysoké teploty v troubě. Pro bezpečnou manipulaci je důležitá i poklice, která je většinou vyrobená z bezpečnostního skla, které se při nárazu nerozbije. Ovšem může prasknout při vysokých teplotách v troubě. Odolné jsou v tomto případě poklice z nerezu.

XXXL výběr smažicích pánví v e-shopu

Pánve na smažení přesvědčí jako univerzální pomocník v každé kuchyni. A to v každé velikosti – od malého průměru 16 cm na míchaná vajíčka až po velké pánve s 32 cm na pokrmy pro celou rodinu. Pro úsporu energií by se měly používat vždy ty nejmenší pánve na co nejmenší plotýnce. Materiál pánví je nutné vybírat dle typu sporáku. Pánev z nerezu, litiny nebo smaltovaná servírovací pánev: velký sortiment e-shopu XXXLutz nabízí pro každé kulinářské umění tu správnou pánev. Nakupujte pohodlně online a nechte si zboží doručit až domů! Navštívit můžete i některou z našich poboček. Těšíme se na vaši návštěvu!