Pánve na smažení
Filtrovat
Pánve na smažení pro každodenní používání
Maso, vegetariánské pokrmy nebo mořské plody: rychlá a jednoduchá jídla z pánve má v repertoáru každý kuchař. Pánev na smažení je mnohostranný talent v každé kuchyni. Pokud potřebuje nějaký pokrm déle povařit, jsou ideální pánve na dušení s vysokými stěnami. Tento druh pánví lze bez problémů používat i v troubě, stejně jako servírovací pánve. Ty navíc udrží pokrmy dlouho teplé a zaujmou svým vzhledem i při servírování na jídelním stole. Díky vysokým okrajům a úchytům na obou stranách se podobají klasickým hrncům.
Pánve na smažení – rukojeť pro bezpečnou manipulaci
Vařit se smažicí pánví znamená vařit v pohybu. Aby promíchávání a nadhazování vždy dobře dopadlo, je důležitá bezpečná a dobře do ruky padnoucí rukojeť. Ta je většinou vyrobená z umělé hmoty nebo ušlechtilé oceli, přičemž oba materiály mají své výhody. Úchyty z umělé hmoty nejsou tak horké jako ty z ušlechtilé oceli, ale na rozdíl od těch z nerezu nejsou žáruvzdorné a nesnesou vysoké teploty v troubě. Pro bezpečnou manipulaci je důležitá i poklice, která je většinou vyrobená z bezpečnostního skla, které se při nárazu nerozbije. Ovšem může prasknout při vysokých teplotách v troubě. Odolné jsou v tomto případě poklice z nerezu.
XXXL výběr smažicích pánví v e-shopu
Pánve na smažení přesvědčí jako univerzální pomocník v každé kuchyni. A to v každé velikosti – od malého průměru 16 cm na míchaná vajíčka až po velké pánve s 32 cm na pokrmy pro celou rodinu. Pro úsporu energií by se měly používat vždy ty nejmenší pánve na co nejmenší plotýnce. Materiál pánví je nutné vybírat dle typu sporáku. Pánev z nerezu, litiny nebo smaltovaná servírovací pánev: velký sortiment e-shopu XXXLutz nabízí pro každé kulinářské umění tu správnou pánev. Nakupujte pohodlně online a nechte si zboží doručit až domů! Navštívit můžete i některou z našich poboček. Těšíme se na vaši návštěvu!



